Hledat
zavrit
Zavřít
Přihlášení zákazníka
Pokud jste našim registrovaným zákazníkem, prosím přihlašte se níže:

Zapomněli jste heslo?

Nová registrace

Bistro – Fn Bohunice
Klient
Bistro – FN Bohunice
Rozsah
100 m²
Autor
Steezy studio + Ing. Arch Jakub Saida
Datum realizace
leden 2021
Bistro FN Brno

Bistro FN Brno

Cílem rekonstrukce stávajícího zařízení bylo vytvořit příjemný prostor s posezením pro scházení pacientů, návštěv i lékařů.

V interiéru je kladen důraz na detail. Zkosené desky stolů, na míru svařené stolové podnože, čalouněné lavice s úložným prostorem, nebo černé kruhové zásuvky. Prostory bistra na stěnách lemují abstraktní malby od lokální malířky Martiny Musilové, čímž je navázáno na dobrou tradici uměleckých děl ve sdílených prostorech nemocnice.

Všudypřítomné pokojové rostliny a barevné akcenty vytváří oázu ve sterilní bílé nemocniční mlze.

Další realizované projekty
zobrazit všechny realizace
Avion shopping park Bratislava
REFORK
AB InBev